"Масажист" кремлівського засідателя Володимира Путіна Костянтин Голощапов обіймає посаду "духовного батька", послугами якого користуються багато членів "ленінградської команди" президента.

Як повідомляє "Крим. Реалії", Голощапов тісно контактує із впливовими персонами в Російській православній церкві, що дозволяє йому влаштовувати "паломницькі поїздки" до Греції для "пітерців путінського призову". З чуток, саме в знаменитому монастирі на горі Афон вирішуються "проблеми ротації керівних кадрів".

Костянтин Голощапов (праворуч)


Прізвисько "масажист" Голощапов отримав ще в 70-х нібито за те, що він позбавив Путіна від болів в спині, коли той серйозно займався дзюдо. Інше прізвисько, яке нібито є у Голощапова, Падре, пов'язане з його побожністю. Як стверджує журналіст Сергій Канів, Голощапову зобов'язані своїм призначенням "не менше 500 чиновників і депутатів". Відзначається, що в ЗМІ про Голощапова говорили як про один з найближчих людей в оточенні президента давно - ще з 2002 року.

Костянтин Голощапов (праворуч)

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що скромність Путіна пояснили "наростаючою божественністю".