Козирі України проти Росії: Порошенко відверто заговорив про наміри Кремля

Під час щорічної зустрічі з керівниками дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій президент Петро Порошенко заявив, що всі наміри Росії спрямовані виключно на те, аби остаточно посилити сферу впливу Кремля в Україні та знищити основи державності. На думку глави держави, вся надія зараз – тільки на армію, адже саме вона повинна відстоювати стабільність і гарантувати мир.

Поляки втягнули українців у нову шахрайську схему

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Польщі розростається нова схема шахрайства, в центрі якої стоять українці: поляки роблять їх керівниками своїх компаній. Таким чином, вони можуть уникнути фінансової відповідальності в разі банкрутства. Бізнесмени звертаються до юридичних канцеляріях по поверненню боргів від фірм, які очолюють наші співвітчизники.

Страшніше за кір: Комаровський попередив про новий спалах хвороби в Україні

Лікар-педіатр Євген Комаровський попередив про наближення епідемії дифтерії в Україні. Він нагадав, що потрібно робити не менше трьох щеплень, а через рік повторити вакцинацію, адже виробити імунітет до цієї хвороби практично неможливо. Крім того, при дифтерії без сироватки вмирає 50%. З сироваткою, в кращих клініках світу смертність становить 10-15% - тобто кожен десятий випадок виявляється фатальним.

Дивіться: Комаровський про епідемію дифтерії

Російським винищувачам закрили небо над Донбасом

16 січня 2018 року на кордоні із тимчасово окупованим Донбасом перекрили трасу для приземлення винищувачів. У той же час, за даними Міноборони РФ, 17 січня екіпажі винищувачів Су-30СМ, Су-27 і винищувачів-бомбардувальників Су-34 змішаного авіаційного з'єднання армії ВПС і ППО Південного військового округу виконають посадку літака на транспортну автомагістраль в Ростовській області.

Кривава аварія у Німеччині: десятки школярів травмовано

У німецькому місті Ебербах шкільний автобус потрапив у ДТП, в результаті якої 48 осіб отримали травми. Серед постраждалих - 43 учні. Стан 10 потерпілих вкрай важкий, довелося більшість із них доставляти до найближчої лікарні гелікоптером. Водій також отримав незначні ушкодження і вже дав свідчення місцевим правоохоронцям, які досі утримуються від оголошення основних версій трагедії.

Дивіться: шкільний автобус врізався у стіну будинку в німецькому місті Ебербах