Київ став заручником снігопаду, який обрушився на столицю вранці. Складні погодні умови призвели до 9-бальних заторів.

Про це свідчать дані Google Maps.

Станом на 10:20 рівень заторів у столиці досяг майже максимальних 9 балів. Рух ускладнений в центрі, через мости і на під'їздах до міста.

Зокрема, складно проїхати в районі станцій метро "Палац спорту", "Площа Льва Толстого", "Театральна" - машини їдуть зі швидкістю 3 км/год.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Неможливо спокійно проїхати водіям зараз в районі Бессарабської площі, бульвариу Лесі Українки та Дружби народів.

Крім того, повністю стоїть Набережне шосе і частково застряг в пробках міст Метро.

Складна ситуація в районі центрального автовокзалу, станцій метро "Палац Україна", "Либідська", "Голосіївська", по проспекту Лобановського і вулиці Васильківській.

Лише сьогодні вранці у Києві сталося більше десятка аварій, зокрема біля станцій метро "Дорогожичі", "Печерська", "Контрактова площа", "Поштова площа", що також ускладнює рух транспорту.

А на Житомирській трасі поліція частково перекрила шлях та з'ясовує обставини масштабної аварії.

У КМДА попереджають, що через негоду в'їзд до столиці обмежать. Водії великогабаритного транспорту просять враховувати зміни та стежити за повідомленнями служб.

Комунальники та снігоприбиральна техніка наготові та активно розчищає столичні вулиці.

Нагадаємо, попри прогноз про потепління до України наближається справжній погодний апокаліпсис. Синоптики та рятувальники попереджають українців про серйозне ускладнення погодних умов на 17-18 січня.

Дивіться про нелегкий шлях до офісу

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", одесит, незважаючи на негоду, попірнав у штормові хвилі.