Відомому акторові і коміку Джиму Керрі 17 січня виповнилося 56 років. За свою кар'єру у нього була величезна кількість прихильниць, завдяки почуттю гумору і таланту актора. І, звичайно, його прихильниць цікавило особисте життя актора. Тому ми вирішили згадати всі його романи і інтриги і розповісти вам.

День народження Джима Керрі: топ коханок актора

У 1983 році Джим Керрі зустрічався з Ліндою Ронстадт - одна з зачинальниць кантрі-року, володарка одинадцяти премій "Греммі". Потрібно зазначити, що вона на 15 років старше актора.

Меліса Уомер була офіціанткою в "Комедійному магазині" і стала першою дружиною Джима Керрі. Вони узаконили свої стосунки в 1987 році і народили дочку. Але вже в 1995 році пара розлучилася.

Через рік Джим Керрі одружився на актрисі Лорен Холлі. Вона знімалася з ним в "Тупий і ще тупіший". Але пара розлучилася через 10 місяців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Рене Зеллвегер – актриса, лауреат премії "Оскар" зустрічалася з Джимом з 1999 по 2000.

Після цього у актора був роман з моделлю журналу Playboy Анін Бінг.

А в 2002 році Джим Керрі зустрічався з скандальною російськоїю балериною Анастасією Волочковою.

Але це тривало зовсім недовго, адже в тому ж році його помітили з актрисою і моделлю Дженьюари Джонс.

Одним з найтриваліших романів Джима Керрі був з фотомоделлю Дженні Маккарті. Вона була активісткою організації "Допомога Поколінь", в яку входив і сам актор. Пара зустрічалася з 2005 по 2010 рік.

А в 2011 Керрі заявив про відносини з російською студенткою Анастасією Виткиной.

І останній роман актора був у 2012 році і закінчився трагедією. Джим Керрі зустрічався з візажисткою Катрионой Уайт, яка через депресію після розлучення покінчила з собою. Стосунки пари були досить складними, вони кілька разів розлучалися і знову сходилися. Але через кілька днів після останнього розставання дівчину знайшли мертвою в її будинку. Вона наковталася психотропних препаратів, які були виписані на ім'я Керрі.


Дивіться: 5 Драматичних ролей Джима Керрі / 5 Dramatic movie with Jim Carrey