Опальний депутат-втікач Олександр Онищенко, хоч і живе далеко за межами України, проте уважно слідкує за останніми трендами в суспільстві. Наприклад, казусний відеоролик, на якому соратник міністра МВС Антон Геращенко вилизує тарілку в їдальні, надихнув якогось митця на створення картини, а Онищенко її пустив з молотка. Переможцем на аукціоні, який відбувся на сторінці в Facebook, став скандальний колега олігарха, нардеп Михайло Добкін.

Про це свідчать коментарі користувачів під знімком картини.

"Шедевр" під красномовною назвою "Лизоблюдство" був виставлений на аукціон 15-го січня зі стартовою ціною 100 доларів.

Як відзвітував на своїй сторінці в соцмережі Онищенко, Добкін став щасливим переможцем картини. Депутат запропонував за лот на 1 гривню більше попередньої ставки і таким чином фінальна вартість "лизоблюдства" склала 1151 долар.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українців цей аукціон добряче повеселив, про що свідчать численні коментарі.

Михайло Добкін напевно збирає частини великого полотна "Таємна ВЕЧЕРЯ".

"Думаю, що ця картина повинна знайти своє гідне місце в парламенті, відображаючи суть майданного політикуму прийшов на зміну злочинній владі!"

"Треба повісити в їдальні для відрази, апетиту не буде, схуднення забезпечено"

"Я могла б здогадатися, хто переможе! Адже це, напевно, самий улюблений персонаж Добкіна. З вдалим придбанням його!"

"Рамка полотну не потрібна. Нехай Маркович сам зробить з харківських дубів"

"А мені здається що це обличчя не влізе ні в одну раму)".

Антон Геращенко пообідав так, що про це говорить вся країна

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua",скандальний Онищенко вирішив заробити на "лизоблюдстві" Геращенка., для початку попросив 100 доларів.