Засновник і лідер ДЦ «Відродження», пастор Володимир Мунтян 14 січня, провів Крусейд з молитвою за зцілення від важких хвороб у Берліні. Це був перший подібний захід в столиці Німеччини. Крусейд пройшов з великим успіхом. В зал Estrel Congress Hall, головного конгрес-холу Берліна, де проходять найбільш грандіозні події, в тому числі і з'їзди партії канцлера ФРН Ангели Меркель, прийшли близько двох тисяч людей. Багато відвідувачів Крусейда були на такому зібранні вперше, їх привела надія на зміну життя на краще, після того, як вони почули мотиваційні програми пастора Мунтяна і його прямий ефір на берлінському радіо. Причому, слід зауважити, що як емігрантів, так і корінних німців, у залі було приблизно порівну.

Небувалий інтерес до приїзду пастора Мунтяна в Берлін виявила центральна преса. Найбільші і найбільш рейтингові ЗМІ держави, який є лідером Євросоюзу, такі як телеканали Rtl і Ruptly, газети Die Welt, Bz Zeitung і Berliner morgenpost, а також знаменитий портал Spiegel online, збирає більше мільйона відвідувачів в день, звернулися до представників ДЦ «Відродження» з проханням про акредитацію на прес-конференцію Володимира Мунтяна і самі збори.

Відразу ж, після його завершення, 14 січня, в неділю, в прайм-тайм, всі видання розмістили сюжети і новини. Це вкрай здивувало фахівців у галузі ЗМІ, адже зазвичай удостоюються такої активності виключно провідні політики. І це в Німеччині, де, за словами тих же експертів, неможливо придбати для власного піару ефірний час на провідному телеканалі або смугу в газеті.

І все це відбувається саме в той момент, коли в Україні деякими недобросовісними ЗМІ створюються чергові замовні провокації і неправдиві звинувачення на адресу Володимира Мунтяна.

Але як кажуть, собака гавкає, а караван іде, і як повідомляють в ДЦ «Відродження», скоро буде поширена інформація та свідоцтва про те, які зцілення сталися в результаті Крусейда в Берліні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще