Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка любить при кожному зручному і незручному випадку нагадувати шанувальникам, що вміє сідати на шпагат, в черговий раз розлютила соцмережі. Щоправда, тут їй досить було просто постояти перед камерою.

На своїй сторінці в Instagram Волочкова опублікувала фото з відпочинку на Мальдівах, а в коментарях користувачі розкритикували красуню за те, що за стільки років вона так і не навчилася правильно позувати і постійно підкреслює всі недоліки фігури.



Користувачі порадили взяти приклад зі сторінок інших зірок, назвали "термінатором", а деякі навіть поцікавилися чому на цьому фото балерина сфотографувалася не в своєму знаменитому шпагаті. "Мужицька фігура", - діагностували в коментарях.


Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще




Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що Волочкова похвалилася новим коханцем.