Скандально відомий засновник секти "Відродження" Володимир Мунтян насправді не володіє жодними "надзвичайними" здібностями: навіть на прохання зцілити дитину він не реагує.

На це звернув увагу єпископ пятидесятнической Церкви Божої України Геннадій Мохненко.

"Він переконує людей, що наділений великими цілительськими здібностями. Я ще років 15, а може, 10 назад зробив офіційну заяву і сказав, що готовий опротестувати його особливі здібності. Прямо поруч зі мною зараз сидить хлопчина з інвалідністю, у нього серйозні проблеми зі здоров'ям . Раніше він не міг ходити взагалі, зараз вже почав трохи пересуватися ледве-ледве. І ось я пропоную пану Мунтяну приїхати в моє місто. Якщо він приїде, я пообіцяв оплатити йому всі витрати на літак ", - заявив він в коментарі "Обозревателю".

За словами Мохненка, він пообіцяв "пастору" взяти в оренду розкішний лімузин, зняти готельний номер і навіть більше – продати за потреби свій будинок. Всі гроші нібито повинні були піти на банківський рахунок Мунтяна. Втім, дуже скоро реакція головного сектанта здивувала: на пропозицію він не відповів, натомість влаштував справжню інформаційну атаку у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"На моє переконання - і на переконання Української міжцерковної ради - це аферист, який займається шахрайської діяльністю в християнській оболонці", - додав він.

Дивіться: Хто вербує українців у секти?

Як повідомляв портал "Знай.ua", влада Берліна стурбована європейськими "гастролями" духовного центру "Відродження", який в Україні визнаний тоталітарною сектою.