Зірка журналу Playboy, співачка і улюблениця мільйонів Даша Астаф'єва стала жертвою незвичайного пограбування. Під час відпочинку на Балі, Астаф'єву віртуозно обікрала місцева мавпа.

Про кумедну подію виконавиця культових хітів розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Запам'ятайте цю мавпу в обличчя. Рівно через три хвилини, після цього фото, саме вона вихопить мій телефон. Втече, залізе на дерево, і всі наші марні спроби повернути його назад зроблять наш день. Здається, таке трапляється дуже рідко, але, після того як вона відгриз чохол, відірвала захисний екран, гаджет став не таким вже і цікавим. Потім мій герой zdarov_jekan зробив мені дзвіночок, і телефон повернувся з триметрової висоти на грішну землю", - подписала Астаф'єва свій пост.

"Залишилося загадкою до цих пір, як вона його розблокувала", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ось, будь ласка. Поцупила телефон, розблокувала, і зняла сама себе. При цьому, я залишила все, що могло привернути її увагу... Окуляри, прикраси... Мадам акуратно взяла пальчиками телефон, витягла з моїх рук, і, залишивши томний погляд, вплинула на свої зарості", - розповіла співачка.

"Натомість мало хто може поділитися селфі мавпи зробленим "власноруч" мавпою", - зазначили в мережі.

"Дівчинка, напевно" – додали в коментарях.

"Добре хоч попу не показала" – з іронією написали коментатори.

Ранїше портал "Знай.ua" оприлюднив найяскравіші образи співачки Ольги Полякової.