Німецькі інженери представили ідеальний міський транспорт. Це електричний скутер Skujou Cruise. Зовні він виглядає як щось середнє між велосипедом і самокатом.

Насправді це двоколісний скутер на електричній тязі. Творці незвичайного транспортного засобу оснастили його електродвигуном потужністю 350 Вт. Він ховається в задньому колесі. Пересуватися на такому "велокаті" можна з максимально швидкістю в 30 км/год.

Живить Skujou Cruise блок літій-іонних акумуляторів ємністю 11 Ампер на годину. Їх заряду вистачає для подолання відстані до 20 км. На повний заряд батареї у користувача буде йти близько 6 годин.

Читайте також: Бразилець створив мотоцикл, що працює на воді (відео)

Для того щоб привести "велокат" в рух, необхідно відштовхнутися ногою від дорожнього покриття. Подальший процес розгону і гальмування здійснюється ручками на кермі.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У скутера алюмінієва рама, а важить він 15 кг. Діаметр переднього колеса становить 26 дюймів, заднього - 20 дюймів.

Розробники Skujou Cruise шукали фінансування для свого проекту. Однак за відведений термін їм вдалося зібрати лише половину необхідної суми. Тому подальша доля "велоката" поки під питанням.