Австралійська актриса Ніколь Кідман відноситься до тих знаменитостей, які працюють над тим, щоб захистити дітей від публічного життя. Вона вважає, що популярність може позбавити її молодших дочок дитинства.

Саме тому на світські прийоми і червоні доріжки вона категорично відмовляється брати своїх дітей. Разом з тим, актриса навіть переїхала з Голлівуду до невеликого містечка під назвою Нешвілл.

За її словами, вони з чоловіком повністю поділяють цю думку і впевнені, що повинні забезпечити дівчаток нормальним дитинством.

"Починаємо нервувати і панікувати, якщо не бачимося більше двох тижнів. Такий задум, до речі, працює дуже успішно. Хоч ми і уклали його з Китом ще давно — до народження наших дівчаток. Кожен вечір намагаємося разом вечеряти вдома. Приходять і шкільні друзі дітей, і батьки хлопців, які вже стали нашими друзями", - сказала актриса.

Незважаючи на прохання дочок, Кідман намагається не брати їх з собою на червоні доріжки та інші світські заходи.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Справа в тому, що я просто за них побоююся. Це може бути небезпечно для психіки, все має відбуватися природно, без такої ось публічності в ніжному віці", - переконана актриса.

Нагадаємо, одні з найбільш шикарних актрис Голлівуду Ніколь Кідман і Марго Роббі взяли участь у спільній спокусливій фотосесії для глянцевого журналу Vogue.

Крім того, в 2017 році українці мали можливість переглядати нові серіали і продовжувати насолоджуватися вже улюбленими. Деякі з серіалів запам'яталися, завдяки яскравим секс-сценам.

Дивіться сюжет про актрису

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", пенсіонер показав молоді, як потрібно одягатися.