Голлівудська зірка, акторка Шерон Стоун дала велике інтерв'ю, в якому розповіла багато цікавого про свою творчість і не тільки. Також це інтерв’ю породило новий мем із зіркою, яка здивувала всіх своєю реакцією на питання про сексуальні домагання.

Коли журналіст запитав 59-річну Шерон про те, стикалася чи вона з домаганнями у своїй кар'єрі, актриса не витримала і розреготалася, - передає телеканал CBS.

Цей момент миттю підхопили рейтери та розповсюдили новий мем.

Нагадаємо, світом прокотилась хвиля звинувачень знаменитостей в сексуальних домаганнях та насильстві. Жінки масово вийшли на протест. І не лише жінки, а й десятки чоловіків заявили про колег-збоченців.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", всесвітньо відома акторка Катрін Деньов разом із сотнею француженок засудили кампанію, котра була спрямована проти сексуальних домагань. Вона почала поширюватися одразу після скандалу і звинувачень на адресу кінопродюсера Харві Вайнштейна.