Багато з того, що подають нам улюблені фільми чи серіали, ми сприймаємо більш, ніж серйозно та навіть намагаємось застосувати їх досвід у реальному житті. Однак екран – це великий казкар і ті "корисні" речі часто виявляються лише фантазією режисерів.

З кіно ми дізнаємося багато цікавого: наприклад, як ефективно відкрити замок за допомогою пістолета, чи пролетіти на космічному кораблі крізь пояс астероїдів.

Давайте розберемося, що з цього міф, а що правда і чому гарантовано довіряти не варто.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, в мережі з'явився тизер нового фільму "Воротар галактики". Найбільш технічно складний проект в історії нового російського кіно вийде в прокат у січні 2019-го. У фільмі Джаніка Файзієва не буде жодного кадру без комп'ютерної графіки. Над спецефектами працюють фахівці студії Main Road Post.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", нове відео NASA відправить вас у цікаву мандрівку галактикою. Кадри показують туманність Оріона поблизу і в трьох вимірах. Через три хвилини фільм буквально змушує глядачів відчувати, що вони дійсно подорожують через міжзоряний хмара.