Через два роки розслідування канадські поліцейські таки змогли розкрити гучне вбивство 18-річної дівчини. А допомогло в цьому випадкове селфі-фото в соцмережах.

Як пише The Sun, дівчину вбила п’яна подруга, але вона ретельно замела всі сліди.

Убита Брітні

Подруги Роуз Антуан і Брітні Гаргол у день убивства розпивали алкогольні напої. Ймовірно, між дівчатами стався конфлікт, проте обвинувачена у вбивстві заявила, що нічого не пам'ятає з того вечора. Тіло Брітні Гаргол було знайдене на узбіччі дороги в місті Саскачеван.

Дівчина була задушена ременем, який поліцейські виявили поруч із тілом убитої. Примітно, що саме цей аксесуар став ключовою зачіпкою в розслідуванні злочину, оскільки поліцейські помітили його на селфі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, у день трагедії дівчини опублікували у Facebook-акаунт фотографію, яка й наштовхнула на правильний слід правоохоронців, оскільки вони помітили на подрузі жертви знаряддя вбивства.

Після зникнення Брітні, подруга намагалась заплутати копів, вона писала пости у соцмережах та благала про допомогу у пошуках. Крім того, Роуз забезпечила собі алібі,втягнувши у це і свого хлопця, який підтвердив, що того вечора кохана була з ним.

Зрештою лише через два роки вбивця зізналася у скоєному, але зазначила, що не пам'ятає, як вчинила злочин.

Дівчину засудили до семи років за ґратами.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в російському місті Оренбург сталося жахливе вбивство: в одному з житлових дворів в салоні автомобіля знайшли два трупи зі зв'язаними руками: батька і його семирічного сина жорстоко пошматували ножем.