Стали відомі подробиці смертельного ДТП, яке сталося на Салтівському шосе в Харкові. Як з'ясувалося, винуватець кривавої аварії отримав права через вісім днів після вісімнадцяти років.

Про це в середу, 17 січня, на своїй сторінці в Facebook повідомив Павло Федосенко.

Він нагадав, що вчора близько 15:15 Toyota Camry на світлофорі в Харкові збив 17-річного хлопця, якого від удару два рази розвернуло в повітрі. Потерпілий загинув. Водій втік, кинув машину в гаражах, зняв номери, але через годину його затримали. Ним виявився 18-річний харків'янин.

"Тепер найцікавіше. Права власник авто отримав три тижні тому - через вісім днів після того, як йому стукнуло 18. Ось тільки на Camry 5050 (до речі, такі номери у всієї сім'ї) він на той момент катався мінімум два роки. Тобто - з 15, чи з 16 років. Без прав. Люди, які знають його особисто, запевняють, що вчорашнє його порушення - найбільш трагічне, але далеко не перше", - зазначив Федосенко.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що горе-водій збив сімнадцятирічного підлітка прямо на пішохідному переході.