Дочка правозахисниці Ірини Ноздровської, яку знайшли вбитою під Києвом 1 січня, Анастасія заявила, що їй погрожують.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Вона зазначає, що не виходить на вулицю, адже на її адресу постійно приходять погрози з боку невідомих осіб.

"Я намагаюся не виходити на вулицю, або на машині виїжджаю, або вдома сиджу. Мені страшно, звучать погрози у соціальних мережах: "Ти, собако, рот закрий", "Хочеш до мами?" Ми подали заяву до поліції", - зазначила Настя.

Крім того, дівчина повідомила, що біля неї постійна охорона.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дочка Ноздровської уточнила, що у вбивстві матері підозрює також інших людей, крім Россошанського, але імена поки не може назвати, адже триває слідство.

Відзначимо, суд прийняв рішення перенести засідання на 16:30 18 січня через відсутність відеозв'язку із СІЗО, де повинен був знаходитися Россошанський.

Коли представник суду під час засідання зв'язався з адміністрацією СІЗО, там відповіли, що підозрюваного немає, і з ним проводяться слідчі дії. Він зараз знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Дочка Ірини Ноздровської заговорила про невинуватість Юрія Россошанського.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що останні миті життя Ноздровської потрапили на відео.