Найпопулярніщі мобільні оператори України "Київстар", lifecell і Vodafone домовилися провести 3G-мережі в київському метрополітені.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав президент "Київстар" Петро Чернишов.

"Оператори нарешті домовилися між собою і затвердили технічне завдання. Тепер залишилося провести тендер і вибрати підрядника для будівництва і обслуговування 3G-мережі в метро. І не тільки 3G - ми націлені на те, щоб запускати 4G в діапазоні 1800 МГц, якщо все складеться як треба", - розповів він.

За словами Чернишова, мобільний інтернет "Київстар" є на 51 станції з 54 існуючих. Крім цього він знаходиться і на недобудованих – на Теличці та Львівській брамі.

"Іподром і Сирець колеги обіцяють запустити швидко - протягом місяця. А щодо Теремків йдуть переговори з підрядником. Але, сподіваюся, вони теж не затягнуться", - зазначив Чернишов.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" розповідав про фотографа, який знімає станції-примари у метро.