У ніч на 18 січня відразу п'ять областей України наздожене пік снігопадів. Про це повідомляє УНН, посилаючись на заяву директора Українського гідрометцентру Миколи Кульбіди.

За його словами, найбільш інтенсивні опади прогнозуються на другу половину ночі 18 січня і ранок.

Згідно з інформацією, найбільша інтенсивність опадів буде спостерігатися в Київській, Чернігівській, Полтавській, Черкаській, Кіровоградській областях.

Кульбіда також зазначив, що дещо менше опадів випаде в Одеській і Миколаївській областях. Він також підкреслив, що температура буде змінюватися, однак різких похолодань не очікується. Снігопади припиняться до кінця дня 18 січня.

Тим часом, синоптик Наталка Діденко написала в Facebook, що на даний момент спостерігається величезний атмосферний масив снігу і дощу, який наближається до України.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот запису

Нагадаємо, схоже, що на Хрещення не варто чекати сильних морозів, як це зазвичай буває. Погода раптово змінила плани.

Крім того, в Україні очікуються сильні снігопади, а до 25 числа вдарять 25-градусні морози.

Дивіться сюжет про стихію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", українська блогерша розбилася на засніженій трасі.