У Запорізькій області співробітники прокуратури звинуватили в організації злочину дільничного поліцейського, який вирішив оперативно "розкрити" задумане їм злодійство, щоб отримати премію, а також поліпшити результати роботи. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Згідно з інформацією, інцидент стався в Бердянську. Дільничний пообіцяв місцевому алкоголіку купити йому випивку і заплатити грошей за те, що той допоможе підвищити показники розкриття злочинів.

Так, поліцейський передав чоловікові боєприпаси і наказав йти на один із блокпостів околиці міста, пообіцявши грошову винагороду і придбання спиртних напоїв.

Після цього цивільну особу зупинили і затримали співробітники поліції, а в подальшому притягнули до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання боєприпасів.

Злочин стався ще у вересні 2017 року, а визнання алкоголіка в істинних мотивах злочину прозвучало лише в січні, коли він опинився на лаві підсудних.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Прокурори разом з Управлінням внутрішньої безпеки поліції провели обшук за місцем проживання дільничного і виявили у нього ще незаконні боєприпаси.

Нагадаємо, Київ став заручником снігопаду, який обрушився на столицю вранці. Складні погодні умови призвели до 9-бальних заторів.

Крім того, поліція не знайшла в смерті соліста легендарної ірландської групи The Cranberries Долорес О ' Ріордан нічого підозрілого.

Дивіться сюжет про поліцію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", поліція знайшла у водоймі спотворене тіло українця.