Про жіночі груди складають вірші, пишуть пісні, картини. Однак, люди знають про цю частину жіночого тіла не так багато інформації.

Основні всесвітньовідомі міфи:

1. Далеко не всім чоловікам подобаються жінки з величезними грудьми. Останнім часом "в ціні", навпаки, невеликі.

2. Далеко не всі жінки з маленькими грудьми мріють збільшити, між іншим.

3. Капуста груди не збільшує. Але правильне харчування може поліпшити її зовнішній вигляд.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

4. Якщо у декого в твоїй родині був рак грудей, це не означає, що він обов'язково передасться тобі у спадок. Так, ймовірність є, але вона мала.

5. Схильність до раку грудей може передаватися не тільки по жіночій лінії, але і по чоловічій. Кількість хворих на рак грудної залози чоловіків — 1% всіх хворих.

6. Думка, що дезодоранти і антиперспіранти підвищують ризик виникнення захворювання, теж брехня.

7. Якщо ти не носиш бюстгальтер, можеш бути спокійна — груди в тебе не впадуть. А от якщо ти довгі роки їм користувалася і раптом вирішила відмовитися, тоді шанси є, тому що через постійну підтримку зв'язки і м'язи грудей атрофуються.

8. Ще один божевільний міф: якщо спати на животі, груди звисають. Поза під час сну ніяк не вплине на твою ненаглядної.

9. Те, що спати в бюстгальтері шкідливо, теж маячня. Незручно, це факт, але ніяких каліцтв він тобі і твоїм грудям вночі не завдасть.

10. Кажуть, після операції зі збільшення/зменшення грудей її чутливість падає. Це теж не так — як тільки все заживе, чутливість теж буде відновлена.

11. "Накачати" груди не можна. Деякі вправи можуть зміцнити м'язи грудної клітки, але не більше. На розмір це ніяк не впливає.

12. Ніякі крема груди теж не збільшують. Як би їх не рекламували.

Нагадаємо, в будинку нас оточують речі, без яких, здавалося б, уже неможливо обійтися. Але мало хто замислюється, наскільки вони можуть бути небезпечні. Ми кожен день просто смертельно ризикуємо, контактуючи з ними.

Крім того, в Одесі від кору помер ще один дорослий пацієнт.

Дивіться сюжет про здоров'я

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.Uа", розумна білизна простежить за вашим здоров'ям.