Багато людей думають, що шоколадну пасту Nutella можна тільки їсти, однак для неї є й інше застосування. Західні колористи протестували нову техніку фарбування волосся, і замість фарби використовували саме солодку пасту.

Дивний прийом вперше спробували в салоні Abed&Samer в Об'єднаних Арабських Еміратах. Там суміш шоколаду з лісовим горіхом використовують, щоб поступово затемнити волосся. Зазвичай це роблять при переході від відтінка блонд до більш темного.

Експеримент повторили журналісти видань Marie Claire і Cosmopolitan і з'ясували, що хоч тонуючий ефект триває недовго, процедура фарбування Nutell'у має свої переваги: паста зволожує і живить волосся завдяки пальмовій олії і порошку какао в складі.

Процедуру провели на каналі Refinery 29 і дізналися, що насправді такий спосіб фарбування зовсім не працює. Тому висновок, Nutell'у краще з'їсти, а не проводити з пастою дивні маніпуляції.

Нагадаємо, хлопець з Китаю абсолютно випадково впустив свій дорогоцінний телефон у сніг, за що дуже сильно поплатився.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того, в Харківській області під час пожежі в приватному будинку загинули 3 людини, в тому числі і двоє п'ятирічних дітей.

Дивіться сюжет про фарбування

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", ці укладання допоможуть бути в тренді.