Скандальновідома російська співачка українського походження Лоліта Мілявська, яка заборонена в Україні, викликала подив своїх шанувальників у соцмережі провокаційним вбранням, у якому засвітилася в новому відео.

Відповідний ролик Лоліта розмістила в Instagram. Лоліта показала фрагмент новорічної передачі, у якій знялася в червоній шубі та напівпрозорому чорному комбінезоні.

Вбрання співачки нагадала її фоловерам напівоголений комбінезон, в якому артистка зганьбилася минулого року на музичному фестивалі в Баку.

Занадто відвертий образ артистки викликав неоднозначну реакцію. Найзапекліших фанів захоплює така сміливість Лоліти. Однак більшість користувачів назвали вбрання "не за віком голим" та "трешовим".

"Знову цей комбез трешовий. Не за віком якось хизуватися напівголою, ще й на ТБ", "Лоліта, дуже любимо Вас, але під шубою вбрання - біда!!!", - написали під роликом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"А король же голий", - посміялися в коментарях.

Нагадаємо, у квітні 2017 року Лоліті Мілявській заборонили в'їзд до України, співачку зняли з поїзда та відправили назад до Росії. Причиною для цього послужив незаконний візит артистки в окупований Крим.

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандальна російська співачка Лоліта Мілявська влаштувала "ідіотські" танці в аеропорту в США.