Сестра позафракційного нардепа Борислава Розенблата, депутат Новоград-Волинської райради Житомирської області Олена Розенблат нещодавно придбала квартиру у Німеччині за 4 млн гривень. Про це зазначено в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з даними, 27 листопада 2017 року Розенблат купила будинок в три поверхи з підвалом і гаражем, загальною площею 215 кв. м. за 3 995 667 грн.

"Частка колективної власності 1/2 від 527/1000 пов'язана з особливим правом власності на квартиру на поверхах з 6 по 9 з підвалом та гаражем", – повідомляється в декларації.

Раніше Олена Розенблат розповіла, що мова йде про житловий будинок розміром 215 кв. м. Він складається з двох декількорівневих квартир. А гараж та підвал, як стверджує депутат, вважаються за перший поверх, передає "Українська правда",

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Придбана квартира - 113 м. кв., розміщена на декількох рівнях, в тому числі, вважається дах, як рівень. Я разом з чоловіком придбала квартиру. Придбали у кредит", - заявила сестра нардепа.

Крім того Розенблат сказала, що подасть інформацію про отримання кредиту в НАПК 18 січня. Відомо, що нерухомість їй продала іноземка Ірмгард Гокель.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сім'я генерального прокурора Юрія Луценка та народного депутата Ірини Луценко отримала від старшого сина Олександра подарунок на суму 170 тисяч гривень. Це зазначено в деклараціях чиновників.