Українська співачка Настя Каменських оприлюднила новий знімок з відпочинку в Маямі, тим самим викликавши неоднозначні коментарі. Про це повідомляє Clutch.

Згідно з інформацією, вона продовжує відпочивати разом з колегами по сцені в Майамі. Кожен день в фотоблозі зірки з'являються знімки, які неминуче викликають суперечки серед її підписників.

Чергові дебати в Мережі викликала нова фотографія Насті Каменських в купальнику. Фото зроблено на березі океану під час того, як Настя бігала по пляжу з кучерявим волоссям, яке розвивалося вітром.

Підписники Каменських розділилися на два табори: одні пишуть, що співачка виглядає розкішною і дуже стрункою, інші ж наполягають, що Настя знову погладшала.

"Ти не худнеш, намагаєшся звичайно, але... Займайся частіше спортиком...", "Шикарна Настя, шикарна фігура. Не розумію, що тут за наїзд", "Знову погладкішала", "Над талією треба ще працювати і працювати", "Треба худнути! (без образ)", "Мені здається, чи Настя трошки поправилася?", - прокоментували користувачі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото співачки

Дехто навіть висловив припущення про те, що Настя Каменських вагітна і відправилася до Майамі, де і залишиться до самих пологів.

Нагадаємо, нещодавно у Мережі з'явилося фото 9-річної давності з оголеною Настею Каменських, на якому вона зображена до схуднення.

Нагадаємо, українська співачка Настя Каменських поділилася з фанатами в Instagram фотографіями з подорожі в Майамі, куди вона відправилася з Потапом і Позитивом.

Крім того, продюсер та шоумен Олексій Потапенко здивував своїх шанувальників невеличкою зміною іміджу: він позбувся борідки, але залишив вусики.

Дивіться сюжет про співачку

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", фото Каменських викликало хвилю позитиву в Instagram.