На півдні Ісландії місцева жителька помітила 2 круглих НЛО. Вони абсолютно однакові, а зверху виходить якесь дивне блакитне світло.

Очевидиця зафіксувала своє спостереження на камеру, з-за хорошої роботи якої НЛО можна вивчити практично в деталях. Відбувається дуже налякало мешканку Ісландії, і вона не змогла визначити, який період часу космольоти перебували в тому місці.

Оцініть зовнішній вигляд кораблів прибульців:

Також з ролика не зрозуміло, яку мету переслідували НЛО. Коментарів від уфологів та інших фахівців у даний час немає. Однак коментатори в Мережі відзначають, що раніше НЛО вже відвідували цю місцину. На думку деяких, Ісландія більш приваблива для інопланетних створінь, ніж Австралія, де було зафіксовано найбільше випадків появи чужих космічних кораблів або їх подібностей.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Землю атакують десант НЛО.