Втікший з України екс-президент Віктор Янукович заявив про намір повернутися на батьківщину. Його слова напередодні озвучив адвокат Віталій Сердюк.

"Безумовно, він має намір повернутися в Україну. Перебування на території Російської Федерації було тимчасовим і вимушеним заходом", - сказав він.

Не дивно, що після такої гучної заяви, не забарилася реакція користувачів мережі. Народна творчість вилилася у масу мемів і коментарів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Час на третю ходку", "Нари чекають", "Приїжджай скоріше!", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, Віктор Янукович втік до сусідньої Росії в 2014 році й після того, як "легітимному" російська влада надала політичний притулок, живе там приспівуючи. Але не все так солодко в житті екс-президента. Українська сторона подала на нього в суд, звинувачуючи у державній зраді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на допиті був розкритий план Януковича по путінській агресії. І поки політики чубляться між собою, їх діти насолоджуються життям. Так, днями показали, як розкошує донька друга Януковича, незважаючи на "зникнення" татуся.