На Запоріжжі сталась страшна трагедія, пасажирський автобус налетів на легковика, після чого він спалахнув посеред траси. Люди в салоні автівки згоріли на місці.

Про це повідомляє "Магнолія. ТВ".

17 січня о 08:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу с. Дмитрівка.

Як з’ясувалось, пасажирський автобус "Маріуполь-Харків" зіткнувся з автомобілем Нива. Внаслідок ДТП 2 пасажира легкового авто загинули на місці події, водія доправили до лікарні. Через зіткнення, відбувся витік бензину, внаслідок чого загорілася автівка. Одночасно з ліквідацією пожежі, рятувальники за допомогою гідроінструменту деблокували тіла загиблих з металевої пастки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В салоні автобуса їхало 24 людини разом з водіями. Серед пасажирів постраждалих немає, усіх їх направили до найближчого пункту обігріву, де вони дочекалися іншого транспорту.

Наразі всі обставини з'ясовують правоохоронці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Казахстані просто посеред траси спалахнув пасажирський автобус. За одну мить практично всі пасажири згоріли заживо, врятуватися вдалося лише п’ятьом людям. Всього у транспорті на момент загоряння перебувало 55 осіб.