Дисплейне виїмка в iPhone X 2019 модельного року може стати значно менш або зникнути зовсім, повідомляє ділова південнокорейська газета ETNews з посиланням на джерела в галузі. Цього вдасться досягти шляхом скорочення фізичних розмірів системи TrueDepth, що лежить в основі інтерфейсу ідентифікації Face ID.

“Apple має намір збільшити кількість компонентів, що застосовуються при виробництві iPhone, що безсумнівно зажадає зменшення їх габаритів, - цитує ETNews власні джерела. - З цією метою в компанії вивчають методи об'єднання системи TrueDepth з модулем фронтальної камери майбутнього смартфона".

Можливо, уніфікацією компонентів, складових основу інтерфейсу Face ID, займеться LG Innotek, якій доручено подальше виробництво датчиків TrueDepth для інших пристроїв Apple. Не виключено, що в числі іншого фахівці LG Innotek зможуть доопрацювати систему сканування осіб, довівши її до досконалості.

Варто нагадати, що час від часу Бюро патентів і торгових марок США публікує інформацію про нові патенти, виданих на минулому тижні різним компаніям, у тому числі Apple. В партії з 44 нових патентів ми знайшли опис одного винаходу, який виділяється із загальної маси і явно привертає до себе увагу. У патенті описується не що інше, як 3D-принтер, причому запатентувати Apple вдалося можливість додавати до надрукованим об'єктів колір.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що останнє оновлення доб'є Apple.