Користувачів Twitter здивувала і розсмішила публікація Serg Marco, який опублікував пост якоїсь Алли Пархоменко. Жінка радить лікувати кір з допомогою червоної ганчірки. Відповідним постом він поділився в своєму мікроблозі.

"При читанні цього у мене мало очі не полопалися. Терміново потрібна червона тканина", - пише Serg.

"Я в 10 років хворіла на кір і моя мама накривала мене червоною тканиною. Кір гасне під червоною тканиною. Раніше не було такої кількості ліків і люди лікувалися природними ліками і тим, що мали під руками. Я вкривався з головою червоною тканиною, щоб судини в очах не лопалися", - пише любителька народних способів лікування.

У свою чергу, передплатники підхопили тему і стали пропонувати інтерпретації дивних методів лікування кору.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ольга Висоцька, наприклад, пише, що краще відразу лягати в ящик, оббитий червоною тканиною.

"Подорожник і лопух краще прикладати", - додає Гербо.

"Якщо накласти джгут на шию з червоної тканини, то одужання проходить практично моментально і більше ніколи нічим вже не хворієш", - пише космополитНнигилист.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з початку 2018 року в Україні на кір захворіли 1285 осіб - 856 дітей і 429 дорослих.

Кожен, хто не був вакцинований або отримав неповну дозу вакцини проти кору, схильний до ризику зараження цим вірусом і може стати джерелом його поширення.