Черговою хвилею ескалації конфлікту у східному регіоні після ухвалення депутатами закону щодо реінтеграції Донбасу погрожує ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко.

Втім, вже традиційно терористи не називають речі своїми іменами – мовляв, документ навпаки може "розв'язати руки української вояччини", маючи на увазі ЗСУ, які згідно Мінських домовленостей насправді тільки стріляють у відповідь. Але більше, ніж відповідати на провокації, вони не можуть.

"І все, що вони раніше не могли робити, тепер зможуть робити на законних підставах. Це повністю порушує Мінські домовленості. Україна зібралася воювати і створює для цього юридичну платформу ", - заявив Захарченко.

Дивіться: суть закону про реінтеграцію Донбасу

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховна Рада ухвалила закон про реінтеграцію і деокупацію ОРДЛО, також нардепи схвалили рішення Президента Петра Порошенка використовувати армію для повернення територій під контроль України.