Відомий своєю обізнаністю Еван Бласс (Evan Blass) через акаунт у Twitter під ніком @evleaks опублікував дати анонса і початку продажів Samsung Galaxy S9 і S9 + .

Еван Бласс повідомив, що отримав інформацію від менеджера-управління в компанії-виробнику чохлів. Якщо вірити джерелу, то найближчим часом показ флагманів відбудеться 26 лютого 2018 року, прийом попередніх замовлень стартує 1 березня, а поставки почнуться 16 березня. Цілком ймовірно, що дебют Samsung Galaxy S9 і S9 + може відбутися на прес-заході під час виставки MWC 2018, яка пройде в Барселоні з 26 лютого по 1 березня.

За попередніми даними, дизайн Galaxy S9 і Galaxy S9 + залишиться практично незмінним у порівнянні з попередниками, за винятком одного помітного відмінності. Незалежно від одиночної або подвійної камери, в обох смартфонів елементи на задній панелі будуть організовані вертикально, зі сканером відбитків пальців під модулем камери. Це має вирішити проблему із забрудненням об'єктива.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Смартфони отримали кодові назви Star 1 і Star 2, їх модельні номери SM-G960 і SM-G965. Дисплеї також не зміняться – 5,8 і 6,2-дюймові безрамкові Super AMOLED-екрани з вигнутими бічними краями.

Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + стануть першими і деякий час єдиними смартфонами на базі 10-нанометрового Qualcomm Snapdragon 845. Перша партія нового чіпа буде використана в Galaxy S9 для США, а для інших регіонів в основу Galaxy S9 ляже фірмовий 10-нанометровий Exynos 9810 .

Крім дисплея більшого розміру версія Galaxy S9 + також отримає більше оперативної пам'яті 6 ГБ проти 4 ГБ у Galaxy S9, а також подвійну основну камеру як у Galaxy Note 8. Обидві моделі мають 64 ГБ вбудованої флеш-пам'яті, слотом для карток microSD і збережуть 3 , 5-мм аудіороз'єм і стереодинаміки AKG.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Galaxy S9 засмутив фанів до виходу.