Нікола Калініч став гравцем одного з провідних клубів італійської Серії А "Фіорентини".

Про це повідомляє офіційний сайт футбольної команди.

"Фіорентина" оголосила про підписання чотирирічного контракту з нападаючим "Дніпра" і збірної Хорватії Ніколою Калінічем. Орієнтовно "фіалки" заплатили близько п'яти мільйонів євро за перехід 27-річного форварда.

Трансфер став одним з найбільших в історії дніпропетровського клубу.

Калинич виступав за "Дніпро" чотири роки, починаючи з серпня 2011 року. Український клуб придбав хорватського форварда приблизно за три мільйони євро. Калінічу довго не вдавалося виправдати очікування, але проривним для нього став минулий сезон.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Футболістові вдалося забити 19 голів у всіх турнірах, включаючи п'ять м'ячів у рамках Ліги Європи.

Читайте також: Суркіс вважає, що "Сток Сіті" не рівень Ярмоленка

"Президент, керівництво, тренерський штаб, товариші по команді, персонал, вболівальники! Величезне спасибі всім вам за той щасливий час, що ми були разом. Я йду, але несу в своєму серці частинку "Дніпра", - на писав Калініч в прощальному посланні для дніпропетровців.

Після від'їзду хорвата в розпорядженні головного тренера "Дніпра" Мирона Маркевича залишився тільки один нападник. На вістрі атаки немає альтернативи Євгену Селезньову. Роман Зозуля продовжує відновлюватися після серйозної травми.