Популярна телеведуча Ольга Бузова і гуморист Тимур Батрутдінов заінтригували фотографіями зі спільного відпочинку. У соцмережах обговорюють, що знаменитості всіляко дають зрозуміти: вони — пара.

Історія почалася близько тижня тому, коли Бузова і Батрутдінов розмістили на своїх сторінках в соцмережах відео з яхти. Тоді Тимур просив розуміти все як жарт, а Ольга йому у відповідь: "Кавунчика мені принеси і спинку намаж".

Після хайпових знімків на сторінках артистів в Instagram з'явилося спільне відео на найвищій точці в Таїланді. На відео парочка наполягає на тому, що вони "зустрілися випадково". Пост вони підписали як "друзі на межі".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тимур Батрутдінов теж з цікавістю підхопив "нову гру".

"Коли їхав холостяком на відпочинок, не чекав, що опинюся в шоу "Холостяк". Постійно випадково опиняємося з Ольгою Бузової в найромантичніших місцях", — написав він на своїй сторінці в соцмережі

Шанувальники навперебій говорять про те, що з Ольги і Тимура вийшла б чудова пара.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Джастін Бібер і Селена Гомес відновили стосунки.