На території Донецької області в результаті дорожньо-транспортної пригоди помер співробітник Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ. Про це повідомляє прес-служба місії.

Згідно з інформацією, вранці 18 січня спостерігач Спеціальної моніторингової місії загинула в ДТП у Краматорську під Донецьком.

"СММ підтверджує, що сьогодні вранці один з наших спостерігачів став учасником ДТП. Спостерігач їхав у таксі по Краматорську, в результаті ДТП загинув на місці подій", - йдеться в повідомленні.

Місцеві ЗМІ оприлюднили фото аварії в Краматорську, де загинув пасажир таксі. За попередніми даними, близько 6.00 водія авто марки "Ланос" занесло на повороті, де він вилетів на зустрічну смугу. Там легковий автомобіль врізався у вантажний автомобіль "Газель".

Кадр з місця

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Кадр з місця

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла закон про реінтеграцію і деокупацію ОРДЛО, також нардепи ухвалили рішення Президента Петра Порошенка використовувати армію для повернення територій під контроль України.

Крім того, про час переговорів контактної групи в Мінську Росія буде керуватися кількома пріоритетами щодо Донбасу.

Дивіться сюжет про ДТП

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", московські попи влипли в новий скандал.