Учні, які напали на школу в селищі Сосновий Бір під Улан-Уде поблизу адміністративного центру Бурятії, попереджали про свій напад. Про це повідомляє місцева телерадіокомпанія "Тивиком" з посиланням на очевидецу події. Його коментар опублікований на YouTube-каналі ЗМІ.

"Дівчинка слала їм у Viber, що не ходи в школу. Хлопчики ці (нападники. - Ред.) сказали, попередили, що "буде м'ясо". (Нападник. - Ред.) увірвався в 23 кабінет і завдав сокирою трьом хлопцям і вчителю поранення. Їх відвезли", - сказала жінка.

За її словами, у поранених пошкодження голови і спини, а одній з постраждалих відрубали палець.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 19 січня, приблизно о 09:00 за місцевим часом (04:00 мск) два хлопця увірвалися в кабінет, де проходили заняття сьомого класу. При собі вони мали ніж, сокиру і запальну суміш. Лиходії закидали клас "коктейлями Молотова". Але на цьому не зупинилися. Вони поранили двох школярів ножем і пробили голову вчителю.