У селі Білгородка Київської області 13 серпня відбулася трагічна подія. Там померла 21-річна дівчина. Причиною цього могло стати отруєння кавуном.

Про це повідомила одна з місцевих мешканок.

"Не знаю, допоможу кому чи ні. Дорогенькі, не їжте кавунів! У нас в селі вчора померла дівчинка (21 рік), сьогодні померла малятко 2 роки. Плюс три отруєння, просто в лікарні, слава Богу. Це не плітки, це чиста правда. Сподіваюся когось вбержу", - зазначила вона.

Жінка переконує, що отруєння кавуном підтвердила медична експертиза.

Читайте також: У Києві дитина отруїлася миючим засобом

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дівчина 1993 року народження потрапила до лікарні з діагнозом серцева недостатність. Медики запитали у неї, що останнє вона їла, вона сказала, що кавун. Ні гістологія, ні медична експертиза не підтвердили, що смерть настала від отруєння кавуна. За даним фактом буде відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці з'ясовуватимуть, де був куплений кавун і проведуть відповідну перевірку. Також буде з'ясовуватися точна кількість постраждалих", - повідомив "Знай" речник міліції Київської області Микола Жукович.

Правоохоронці, у свою чергу, не підтвердили смерть 2-річної дитини, про яку розповіла мешканка села.