Скандальний екс-президент ФІФА Йозеф Блаттер поскаржився, що Мішель Платіні, нібито, тиснув на його 80-річного брата напередодні президентських виборів. Про це він сказав в інтерв'ю голландському виданню de Volkskrant.

"Платіні сказав моєму 80-річному братові Петеру: "Передайте Йозефу, що він повинен піти у відставку до виборів, інакше він відправиться у в'язницю". Після цієї розмови він розплакався", - заявив Й.Блаттер.

Сам Платіні прокоментував цю розповідь. Кандидат у президенти ФІФА сказав, що це брехня. Блаттер та інші представники влади ФІФА все ще намагаються перевести погляд громадськості від дійсних проблем в організації.

Читайте також: Росія заморозила частину фінансування на підготовку до Чемпіонату світу з футболу

Зараз Мішеля Платіні вважають основним кандидатом на пост головного футбольного чиновника світу. Його конкурентами є легендарний аргентинець Марадона, принц Йорданії, бразильський тренер Зіко та інші.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зепп Блаттер вважається головним організатором корупційних схем та хабарництва у ФІФА. Після перемоги на виборах цього року він подав у відставку через кілька днів.