Аль-Каїда оприлюднила звернення, ймовірно, сина Осами бен Ладена, в якому він закликає атакувати країни Заходу, зокрема, Великобританію, Францію, США.

Де наразі знаходиться Хамза бен Ладен не відомо, це його перше звернення від імені Аль-Каїди, повідомляє Кореспондент з посиланням на The Telegraph.

Здійснити напади на США і їх союзників – таку головну мету озвучує в аудіозаписі чоловік, якого Аль-Каїда називає Хамзою бен Ладеном. Серед міст-"цілей", в яких він закликає здійснити теракти, прозвучали: Лондон, Вашингтон, Париж і Тель-Авів. Також в аудіозаписі були названі кілька міст на Близькому Сході.

Як зазначається, Хамзу готували на пост лідера угруповання, йому 23 або 24 роки.

Читайте також: З'явилося відео аварії літака з родичами бен Ладена (відео)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, на початку серпня в англійському Гемпширі розбився приватний реактивний літак, який належав родині Осами бен Ладена. У результаті катастрофи загинули чотири людини.