Кандидат у президенти США від Республіканської партії та колишня голова компанії НР Карлі Фіоріна розповіла про свою позицію щодо російської агресії. На її думку, переговори із Путіним не мають жодного сенсу.

Фіоріна заявила про готовність реалізувати протиракетну оборону армії США у Польщі, та розпочати агресивні навчання у країнах Прибалтики. На її думку, уряд США має показати Путіну силу.

"Саме тому необхідно почати відновлювати Шостий флот (флот американських ВМС, що дислокується в Середземному морі). Я б проводила регулярні агресивні військові навчання в Прибалтиці, і я б постійно носила війська в Німеччині. Володимир Путін зрозуміє цей сигнал, ми повинні перестати вести з ним переговори", - розповіла Карлі Фіоріна в інтерв'ю Fox.

Читайте також: Трамп назвав країну, яка врятує Україну від війни

Вона додала, що переговори із Путіним вже вичерпали себе і єдиним виходом є застосування сили.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше інший кандидат у президенти, також республіканець Скотт Вокер заявив, що одразу надасть Україні зброю, якщо стане президентом США.