Федеральна служба державної статистики Росії проаналізувала зростання смертності серед населення округів держави. За даними Росстату, перше місце за цим показником посідає анексований Крим.

Рівень смертності в окупованому Криму у січні-червні цього року зріс на 4,6% у порівнянні з аналогічним періодом за минулий рік.

У відомстві зазначають, що зростання рівня смертності спостерігається в усіх регіонах Росії. Зокрема, за перше півріччя показник збільшився на 2,8%. Це складає 27 тисяч людей.

Читайте також: Росія може повернути Крим - політолог

У Міністерстві охорони здоров'я Росії вважають, що головними причинами зростання рівня смертності є епідемії грипу, старіння, а також алкоголізація населення. Також відомство визнало, що за останні роки в країні значно підвищилася смертність серед громадян віком від 30 до 45 років.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, український Державний комітет статистики оприлюднив статистику економічних зв'язків з окупованим півостровом. Відповідної до неї, Україна ввозить товарів до окупованого Криму у 26 разів більше, ніж вивозить.