Заступник головного лікаря Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Юрій Скребець одружився. Чоловік також відомий тим, що врятував сотні життів бійцям АТО.

Його обраниця — Катерина Леонова. Вона раніше була прес-секретарем полку "Дніпро-1", пізніше перейшла працювати до прес-служби футбольного клубу "Дніпро-1". Шлюб пара взяла потай від усіх 18 січня. Про це Юрій Скребець написав у Facebook.

"Про це не знав ніхто. Але так, це сталося. Сьогодні. 18.01.18. Вісімки – знаки нескінченності. Інше – деталі. Кохання моє! Хочу бачити твоє щасливе обличчя, яке щоранку посміхатиметься, почувши "люблю тебе"… Хочу, щоб твої чудові вірші закохували та обнадіювали, а не лише служили підпоркою під ніжку розхитаного обіднього столу. Щоб ти нарешті з довгої шухляди витягла недописану книгу про аеропорт, війну та справжніх Українців. Хочу, щоб побут не з'їв почуття. І ніхто й ніщо не стало на заваді реалізації мрій моєї Невимовної Красуні…Хочу дочку. Ти хочеш сина. Хто перший? Хочу й робитиму. Люблю. Кохаю. Твій", - написав Скребець.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, як колишній чоловік Ольги Бузової відправив її під крапельницю.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще