Працівники СБУ спільно із прикордонниками затримали автомобіль біля села Бахмутівка Луганської області. В середині вантажівки знаходилась велика кількість вибухових пристроїв.

"У кузові автомобіля правоохоронці виявили 43 тротилові шашки вагою майже 12 кілограмів, три протипіхотні міни, 143 гранати різних типів, приблизно шість тисяч набоїв різного калібру, 26 боєприпасів для підствольного гранатомета, більше сотні запалів до гранат, а також снайперський приціл ПСО-1, підстовбурний гранатомет ГП-25, електродетонатор та димову шашку", - повідомляє прес-центр СБУ.

При перевірці багажу до правоохоронців підійшли троє чоловіків та розповіли, що цей вантаж належить військовії частини і його необхідно доставити до місця її дислокації. У СБУ перевірили цю інформацію - виявилось, вони збрехали.

Читайте також: У Кривому Розі від вибуху гранати загинув чоловік

Співробітники служби безпеки конфіскували увесь вибуховий вантаж та затримали чоловіків. Зараз триває слідчий процес.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще