13 січня з Алжиру до Лейпцигу Німеччини прилетів український літак Ан-22 "Антей". Фотографії з проїзду 58-го літака, який є найбільшим в світі турбогвинтовим повітряним судном, викликали бурхливе обговорення в Мережі. Про це повідомляють ЗМІ.

Автором фото є фотограф Пауль Кальбиц, а вони викликали резонанс не тільки завдяки розмірам "Антея", який є найбільшим турбогвинтовим вантажним літаком у світі, але і через місце, де він був знятий на мосту, який є частиною руліжної доріжки аеропорту Лейпциг-Галле.

Цей аеропорт відомий у світі тим, що його руліжні доріжки проходять мостом, перекинутим через автостраду.

Ан-22 "Антей" - важкий турбогвинтовий транспортний літак. Призначений для перевезення на великі відстані вантажів, важкої і великогабаритної бойової техніки, а також військ.

Кадр з місця

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кадр з місця

Нагадаємо, Папа Римський Франциск вперше в історії провів обряд вінчання на борту літака. Церемонія пройшла під час перельоту глави католицької церкви між містами в Чилі.

Крім того, нова чеська авіакомпанія Air Blue Moravia запустила офіційний веб-сайт, на якому в найближчий час почнуться продажі квитків на цілорічні рейси з Брно у Львів, Барселона, Брюссель, Рим і Мілан.

Дивіться сюжет про літаки

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", судді потягнулися до рахунків Саакашвілі і остовпіли.