Користувачі Twitter раптово помітили факт, який був у всіх на виду: тринадцятирічна зірка "Дуже дивних справ" Міллі Боббі Браун дуже схожа на Наталі Портман на початку її кар'єри.

Пости про їхню схожість збирають десятки тисяч ретвітів, будуються божевільні теорії. Є навіть люди, які стверджують, що Міллі - клон Наталі Портман.

Хвиля постів на цю тему захлиснула Twitter в останні кілька днів. В найпопулярніший з них наочно порівнюють фото двох актрис, і відразу стає ясно: якби Наталі і Міллі були одного віку, ми б їх постійно плутали.


Оскільки фотографії Портман були зроблені на багато років раніше, зрозуміти, хто де, не так складно. Але їхня схожість просто вражає.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Треба визнати: на фото з наступної пари Наталі вже доросла (на момент виходу "V означає Вендетта" їй було 24), але це не заважає актрисам бути дуже схожими.

Щоб не залишилося жодних сумнівів, ось їхні обличчя, об'єднані в одне. Погляньте, симетрія майже не порушується:

У чому ж справа? Версії різні: від клонування до таємних родинних зв'язків (як в бразильських серіалах) і спраги наживи голлівудських корпорацій. Можливо, хтось із цих користувачів навіть говорить це всерйоз.

Ми не будемо оцінювати вірогідність різних теорій, та факт залишається фактом: навіть з урахуванням різниці у віці вони насправді дуже схожі!

Як повідомляв портал "Знай.ua", 36-річна оскароносна голлівудська актриса Наталі Портман стала учасницею відеопроекту журналістів The New York Times і роздягнулася під час онлайн-трансляції.