Жителям України не варто очікувати якогось значного падіння цін на нерухомість в новому році.

У цьому впевнений президент Союзу фахівців з нерухомості України Віктор Несін, передає "24 канал"

"За 2017 рік ціна на нерухомість впала всього на 10-15%, значного обвалу не було. 2018 рік за цінами також не відрізнятиметься", - зазначив експерт. Все може змінитися тільки при підвищенні рівня життя, а не мінімальної зарплати.

"Якби ми говорили про підвищення заробітної плати, що не мінімальної, а про значне підвищення, - інша справа. Тоді попит з'явиться. Ні фінансової можливості (для покупки нерухомості), і в 2018 році це навряд чи зміниться", - сказав Несін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Не рятує, за його словами, державна програма "Доступне житло". "Я не довіряю цій програмі, оскільки її фінансування недостатньо для того, щоб вплинути на купівельну спроможність українців", - сказав Несін.

Прогноз по нерухомості на 2018-2019 роки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестра позафракційного нардепа Борислава Розенблата, депутат Новоград-Волинської райради Житомирської області Олена Розенблат недавно придбала квартиру в Німеччині за 4 млн гривень.