Співробітники Служби безпеки України затримали у Рівному громадського активіста. Він за гроші допомагав ухилятися призовникам від мобілізації.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Затриманий, за повідомленням спецслужби, був одним із засновників обласної ветеранської спілки учасників АТО. Громадський діяч за хабар обіцяв жителю Рівного домогтися для нього у військовому комісаріаті відстрочки від призову до армії.

За свою "послугу" він хотів отримати від призовника 11,5 тисяч гривень.

Співробітники управління СБУ в Рівненській області затримали "рішалу" одразу після отримання хабара.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за даним фактом за статтею Кримінального кодексу "зловживання впливом".

Читайте также: СБУ заблокувала конвертцентр, що обслуговував бойовиків (фото, відео)

Нагадаємо, нещодавно на Хмельниччині засудили лікаря-хабарника за "відмазування" пацієнтів від військової служби. У лютому співробітники СБУ затримали лікаря на хабарі в 10 тисяч гривень від призовника за визнання непридатним до військової служби.

Йому призначили покарання у вигляді штрафу у розмірі 19550 гривень з позбавленням права обіймати посади чи займатись діяльністю, пов'язаною з участю у складі військово-лікарської комісії строком на два роки.