Станом на 8 годину ранку 20 січня через удар негоди, що сталася 17-18 січня, знеструмленими залишаються 390 населених пунктів.

Як передає прес-служба ДСНС, без електроенергії залишаються 298 населених пунктів Одеської області, 76 - Черкаської та 16 - Чернігівській. "Погодні умови стабілізувалися. Невеликий сніг спостерігається в Кіровоградській області", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Але через негоду є затори на дорогах. Через велике скупчення великогабаритного транспорту до сих пір ускладнено рух на ділянці автодороги М-05 Київ-Одеса на території Черкаської та Кіровоградської областей в напрямку Одеси.

На трасах працюють 43 одиниці техніки та 84 особи. Спільно працюють "Укравтодор", ДСНС, підрозділи Міністерства оборони і комунальних служб.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Снігопади в Україні

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що синоптики заявили про закінчення снігопадів, циклон поступово відступає, однак українцям порадили готуватися до нового удару.