Кілька десятків мешканців Подільського району (Виноградар) перекрили вулицю Вишгородську. Вони протестують проти знищення парку Гірка Крістера та будівництва багатоповерхівки, повідомляє Цензор.Нет

Як зазначають організатори акції на сторінці заходу в Facebook, дозвіл на вирубку 384 дерев видав ще Леонід Черновецький у 2009 році, а "зараз продажні чиновники намагаються пропхати цю аферу".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Щоб перекрити рух по Вишгородській, люди ходять по пішохідному переходу туди і назад. Пропускають лише автомобілі швидкої допомоги.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" вчора, 19 січня, у Києві пройшов мітинг проти злочинів ультраправих напрямів в Україні. Ця акція проходить вже в дев'ятий раз за ініціативи організації "Комітет 19 січня".