У Мережі оприлюднили інформацію про вартість продуктів на території окупованої Росією Криму. Про це написав блогер RoksolanaToday&Крим у Twitter.

"У феодосійців закінчилися гроші - на ринках малолюдно, мало покупців і продавців", - йдеться в повідомленні.

Згідно інформації, кг картоплі в місті Феодосія коштує 30-35 руб., цибулі – 30 руб., буряків та капусти – 20 руб., моркви – 30 руб., а часник і зовсім коштує 160 руб. за кг.

У свою чергу, кг яблук можна купити за 70-80 руб., мандаринів - 60-85 руб., винограду - 85-100 руб. За кг гранат або хурми доведеться заплатити 100 руб. і 130 руб.

Вартість різних видів риби коливається в районі 160-250 руб. за кг.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Кадр з місця

Кадр з місця

Кадр з місця

Кадр з місця

Кадр з місця

Нагадаємо, в історії сучасної України і УНР було багато схожих моментів. Це і кримське питання, і війна, і російська агресія.

Крім того, Україна закликає ООН з питань освіти, науки і культури прийняти заходи для збереження Ханського палацу в Бахчисараї.

Дивіться сюжет про ціни

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", відома телеведуча збентежила фанатів голим знімком.