Російська галузева агенція "АвіаПорт" визнала аеропорт Сімферополя одним з найгірших: він не зручний для пасажирів.

В результаті дослідження, яке проводилося з вересня 2014 по червень 2015 в аеропортах Росії, анексованого Криму та ближнього зарубіжжя, сімферопольський аеропорт отримав дві "зірки", повідомляє Радіо Свобода.

Перевіряли якість інфраструктури та рівень комфорту пасажирів. Згідно з рейтингом, дві "зірки" отримують пасажирські термінали, що не реконструювалися або пройшли косметичний ремонт, де помітні черги, погано підготовлений персонал, пасажири не відчувають яскраво виражених незручностей, але про позитивні емоції не йдеться.

До слова, такий же результат отримали аеропорти Анапи, Архангельська, Іркутська, Мурманська, Сургута, Пермі.

Читайте також: В Україні можуть здорожчати авіаквитки

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що на реконструкцію аеропорту "Сімферополь" у Росії планували виділити близько 12 мільярдів рублів. Були проведені роботи з розширення терміналу, який був розрахований на прийом 1 мільйона пасажирів на рік, після реконструкції обсяг пасажиропотоку збільшився вдвічі.

Росія анексувала український Крим у березні 2014 року. Київ і Захід не визнають цього і вважають Крим українською територією.